Inspiracija

Pokličete nas lahko za vse vrste storitev:

DOM

Vsaka notranjost si zasluži individualni karakter po meri uporabnika. V stanovanju imamo lahko na steni fotografijo, ki obuja čudovite spomine ali našo najljubšo podobo. Predsoba ali hodnik lahko navduši goste z odlično grafiko. Otroško sobo lahko okrasite z likom njihove najljubše pravljice, risanih junakov ali vanjo naredite pisane grafite oziroma naredimo katerokoli otroško željo.

Ustvarite svojo lastno oazo!

 

PODJETJA, RESTAVRACIJE, HOTELI, TRGOVINE

Poslovni prostor naj bo okrašen z unikatnim dizajnom, da se bodo zaposleni dobro počutili v njihovem delovnem okolju, čakalnico pa popestrite z vašim logotipom, da si vas bodo stranke dobro zapomnile.

Hoteli lahko poleg njihovega imena in logotipa, ki je natisnjen na steni recepcije, natisnejo tudi evakuacijsko pot, tablo za zdravje in varnost ter v čakalnici za goste pomirjujočo pokrajino. Okrasili bomo fitnes, restavracije, sobe itd.

Vsaka delavnica, avto salon ima lahko na steni vzorec avtomobilskega motorja ali fotografijo avtomobila.

Poživite svoje prostore, ne z okvirji, ki jih je treba montirati, ne z vrtanjem lukenj ali z nalepkami, ki poškodujejo podlago. Popoln dizajn sten v zaprtih prostorih in na prostem. In nihče ne more ukrasti freske s stene! V kavarni bomo natisnili jedilni list, v baru pa potiskali ogledala s spektakularno paleto alkoholov.

Dolgčas?

Ni prostora za to. Razmislite o notranjosti vašega podjetja.

 

MUZEJI, RAZSTAVE, GALERIJE, VRTCI, ŠOLE, BOLNIŠNICE

Idealni tisk - brez odpadkov, brez folij - brez plastičnih odpadkov.

S spreminjajočimi se razstavami ni treba ničesar zavreči – tisk čez barvo, tisk čez tisk, prebarvaj znova in znova!

Zelo odporen na praske in nihče ga ne more odstraniti.

Vodoodporen in enostaven za čiščenje.

V dobro okolja! - s stenskim tiskom naredite idealno reklamo.